Πατέρας 7χρονης: «Συγχωρώ τον οδηγό και ζητάω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να δωρίσω τα όργανα της» (video)

Ο χαροκαμένος πατέρας ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει άλλα παιδάκια με τα όργανα της μικρής Παναγιώτας

Must Read

Μαθήματα αξιοπρέπειας έδωσε ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που βρήκε φριχτό θάνατο όταν την παρέσυρε φορτηγό στη Νίκαια.

Με τρεμάμενη φωνή που μετά βίας ακουγόταν μέσα στα αναφιλητά του, ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας μίλησε στην εκπομπή Tlive και δήλωσε ότι συγχωρεί τον οδηγό του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε το μοναχοπαίδι του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς που δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μίλησα με τους γιατρούς για να κάνω δωρεά οργάνων και μου είπαν ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος μπορεί να γίνει δωρεά οργάνων» δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας και πρόσθεσε:

«Συγχωρώ τον οδηγό. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το πήρε μαζί του. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έρθω σε αυτή τη θέση. Το παιδί μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο. Όταν άκουγα ότι γονείς έχουν χάσει τα παιδάκια τους, συμμεριζόμουν και έκλαιγα. Δεν ξέρω αν ο οδηγός έχει παιδάκια. Εγώ σαν άνθρωπος ήθελα πάντα να βοηθάω και αυτό είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Θέλω στη μνήμη του να συγχωρέσω τους πάντες» δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης.

Δείτε επίσης: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού που σκότωσε την μικρή Παναγιώτα στην Νίκαια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This