Κορωνοπάρτι στην Ίο: Καταγγελία βόμβα για φυγάδευση ανιψιάς κυβερνητικού αξιωματούχου!

Εξοργιστική καταγγελία που αποκαλύπτει μέγα σκάνδαλο

Must Read

Η καταγγελία από την Ίο που φέρνει στο φως το ethnos.gr προκαλεί οργή και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως, ανηψιά κυβερνητικού αξιωματούχου φυγαδεύτηκε με ταχύπλοο από το νησί, παρότι ήταν θετική στον κορονοϊό, συμμετείχε στο Κορωνοπάρτι και οι αρχές της είχαν δώσει εντολή να μείνει σε καραντίνα!

Τι γράφει η ιστοσελίδα για το θέμα:

«Λέγεται μάλιστα πως στο νησί ήταν και ανιψιά κυβερνητικού αξιωματούχου που φυγαδεύτηκε με ταχύπλοο παρότι οι αρχές την είχαν υποχρεώσει να μείνει σε καραντίνα καθώς την βρήκαν θετική. Και αυτή και η παρέα της έφυγαν με ταχύπλοο. Ο κόσμος εδώ έχει τρελαθεί. Κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος και όλοι μας να βάλουμε ένα φρένο σε αυτή την κατάσταση. Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η ανευθυνότητα. Να σου πω την αλήθεια μου εγώ ήμουν από αυτούς που ήμουν διστακτικός και με την πανδημία και με τα εμβόλια αλλά είδα πως εάν δεν έκανα τα εμβόλια δεν θα δούλευα. Αυτό που επικρατεί εδώ είναι μία τρέλα».

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει άμεσα διότι δεν μιλάμε μόνο για ηθικό παράπτωμα αλλά για βαρύτατο ποινικό παράπτωμα. Εάν διαπιστωθεί ότι η καταγγελία ισχύει, τότε έχουμε να κάνουμε με άλλο ένα δείγμα εγκληματικής κυβερνητικής αυθαιρεσίας που πλέον έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Η Φωτογραφία από το αντίστοιχο πάρτι στον Άλιμο, δεν είναι «συμβολική», καθώς κάποιοι εκ των συμμετεχόντων στο πάρτι του Αλίμου, φαίνεται ότι παρευρέθησαν και στο πάρτι της Ίου.

Όπως έγραψε το ethnos.gr, οι πληροφορίες που έρχονται από κατοίκους αλλά και πηγές του κυκλαδίτικου νησιού επιβεβαιώνουν πως τα πάρτι που γίνονταν τις τελευταίες ημέρες σε γνωστό κλαμπ της πιο φημισμένης παραλίας του νησιού βρέθηκαν πάνω από 2.100 νέοι και μάλιστα κάποιοι από αυτούς ήταν και στο πρώτο πάρτι που έγινε στον Άλιμο την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This