Τα ρεύματα παρέσυραν 5χρονο πάνω σε φουσκωτό στην Ηγουμενίτσα!

Ευτυχώς έσωσε το παιδάκι ψαράς με τη βάρκα του!

Must Read

Απίστευτη περιπέτεια για έναν 5χρονο σήμερα αργά το απόγευμα στο Μακρυγιάλι Δρέπανου στην Ηγουμενίτσα. Ο μικρός ήταν στη θάλασσα με ένα φουσκωτό, όταν διέφυγε της προσοχής των γονιών του.

Τα υπόγεια ρεύματα και τα κύματα παρέσυραν το αγοράκι και όταν το αντιλήφθηκαν οι γονείς του βρισκόταν πολλά μέτρα μακριά από την ακτή. Οι γονείς τρελαμένοι από την αγωνία τους έπεσαν στη θάλασσα και άρχισαν να κολυμπάνε για να προσεγγίσουν το παιδί τους, μάταια όμως λόγω των κυμάτων!

Ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για να επιληφθεί του περιστατικού και να σώσει με σκάφος το μικρό παιδάκι. Για καλή του τύχη μια γυναίκα που έβλεπε τα όσα συνέβαιναν, ειδοποίησε τον άντρα της που ψάρευε κοντά στο σημείο. Ο άντρας έσπευσε και έσωσε τον μικρούλη, που ήταν κατατρομοκρατημένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This