Άπορη γιαγιά πέθανε μόνη και ξεχασμένη από τα παιδιά της σε Γηροκομείο της Κρήτης!

Παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων δεν εντοπίστηκε κανένας συγγενής της!

Must Read

Γροθιά στο στομάχι δίνει η θλιβερή ιστορία μιας άπορης 72χρονης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, την περασμένη εβδομάδα, σε δομή φροντίδας στην Ιεράπετρα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μια Πολωνή, η οποία διέμενε τα τελευταία 25 χρόνια στην Κρήτη. Η γυναίκα ήταν άπορη, χωρίς ασφάλεια ή σύνταξη και τα τελευταία 4 χρόνια βρισκόταν στο Γηροκομείο το οποίο και κάλυπτε τις ανάγκες της.

ηλικιωμενη γυναικα

Όμως, την περασμένη Δευτέρα έχασε τη ζωή της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια από το Σύλλογο Φίλων Τρίτης Ηλικίας να βρεθούν οι δικοί της άνθρωποι. Η γιαγιά είχε αναφέρει στους ανθρώπους του Γηροκομείου πως είχε αποκτήσει δύο παιδιά στην Πολωνία, με τα οποία όμως είχε χάσει κάθε επαφή μαζί τους από τη στιγμή δηλαδή που ήρθε στην Ελλάδα.

Τελικά όπως αποκάλυψε  ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ραπάνης μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τόσο μέσω της αστυνομίας όσο και της Πρεσβείας της Πολωνίας δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί κάποιος συγγενής της και τελικά μέσα στο Σαββατοκύριακο το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν η σωρός της έδωσε την εντολή να θαφτεί.

Η κηδεία της έγινε την Κυριακή στο κοιμητήριο της Επισκοπής με όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας και εργαζόμενους παρόντες και πλέον όπως λέει ο κ. Ραπάνης ελπίζει οι προσπάθειες που έγιναν για τον εντοπισμό συγγενών της να φέρουν έστω αργότερα αποτελέσματα και να μάθουν οι δικοί της άνθρωποι την τύχη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This