Στη ΜΕΘ 2 ετών κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι στην Αλεξανδρούπολη!

Must Read

Διασωληνωμένο στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το 2 ετών κοριτσάκι που έκανε, χθες, βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου στην Αλεξανδρούπολη.

Η μικρούλα βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της, ανέβηκε σε ένα έπιπλο που υπήρχε και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με το Evros-news.gr στην περιοχή επικράτησε πανικός και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ευτυχώς δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και οι εκτιμήσεις αυτή την στιγμή είναι ότι διέφυγε τον κίνδυνο. Όμως επειδή έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα του, συνεχίζονται οι λεπτομερείς εξετάσεις, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος. Το παιδάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων της Θεσσαλονίκης, αφού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δεν υπάρχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This