Τρίτη 27/7/2021

«Αμαρτωλές και δαιμονικές οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος»: Αμβρόσιος μαινόμενος και κατά κυβέρνησης!

«Αίσχος το να συστήνουν την ελεύθερη επιλογή του εμβολιασμού»

Μαινόμενος κατά της απόφασης της Ιεράς Συνόδου, σχετικά με το ζήτημα του εμβολιασμού, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Ο οποίος δεν άφησε εκτός των πυρών του και την κυβέρνηση Μητσοτάκη, επειδή, όπως λέει, συνεχίζει τρελές αποφάσεις και επιχειρεί να επιστρατεύσει την Εκκλησιαστική Ηγεσία, ώστε να την αιχμαλωτίσει.

«Η Εκκλησία της Ελλάδος με αμαρτωλές – δαιμονικές θέσεις της, επιτείνει την αγωνία των πιστών. Ιεράρχες, στην πλειονότητά τους και ιερείς, παραγνωρίζουν ότι στους ναούς δεν μεταδίδονται ασθένειες, αλλά ασθενείς θεραπεύονται με προσευχή και δυνατή πίστη και φεύγουν υγιέστατοι.

Συσκοτίζουν τα πράγματα. Αίσχος το να συστήνουν την ελεύθερη επιλογή του εμβολιασμού. Αλλοιώνουν το περιεχόμενο της πίστης μας, διότι τον θεωρούν ως την αποκλειστική και επιστημονικά ελεγμένη λύση αναχαίτισης του ιού. Πλανώνται πλάνην οικτρά. Διαγράφουν τα όσα διδάσκει η Εκκλησία ότι «τα αδύνατα παρ’ ανθρώποις, δυνατά εστί παρά τω Θεώ».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ