«Ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας: Χτύπησαν μουσουλμάνα στην πλατεία Βάθης!

Έχει χαθεί πλήρως ο έλεγχος!

Must Read

Η αποκάλυψη ότι μουσουλμάνα κακοποιήθηκε στην πλατεία Βάθης από αστυνομία της Σαρίας, ανοίγει πλέον τον ασκό του Αιόλου. Η περιβόητη αστυνομία της Σαρίας είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που έχουμε δει σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κυρίως όμως στο Λονδίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Η πρώτη φωτογραφία είναι από την αντίστοιχη αστυνομία της Σαρίας στο Βούπερταλ της Γερμανίας.

Είναι όμως η πρώτη φορά που στην Ελλάδα μαθαίνουμε ότι συνέβει κάτι παρόμοιο. Και μάλιστα έρχεται στο φως από φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι η μουσουλμάνα ξυλοκοπήθηκε στην πλατεία Βάθης από μέλη της αυτοαποκαλούμενης αστυνομίας υπεράσπισης της Σαρίας, η οποία δρα με βάση την Ομόνοια.

Δεν χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις για να εστιάζουμε στον κίνδυνο που συνιστά μία τέτοια εξέλιξη για την πατρίδα μας. Το να λειτουργούν δηλαδή παρακρατικοί μηχανισμοί ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η Τουρκία χρησιμοποιεί τη θρησκεία, μιλώντας ανοιχτά για στρατό του Ισλάμ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις επιθετικές τις ενέργειες.

Το ανύπαρκτο κράτος που έχει αφήσει τον Έλληνα έρμαιο της εγκληματικότητας, τώρα διαπράττει το ίδιο ένα κορυφαίο έγκλημα. αφήνοντας παρακρατικούς μηχανισμούς να λειτουργούν στην καρδιά της Αθήνας, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα μετεξελιχθούν σε εθνική απειλή.

Επ’ αυτού, η Ελληνική Λύση σχολίασε: «Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας από ισλαμιστική συμμορία που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστυνομία της Σαρίας», συνιστούν μέγα εθνικό κίνδυνο. Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί απασχολούνται για να ελέγχουν την «μασκοφορία» των Ελλήνων, οι «κουκούλες» των ισλαμιστών δρουν ανεξέλεγκτα. Ο αρμόδιος υπουργός «κατάφερε» εντέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This