Πάρος: Έξι 18χρονοι θετικοί στον κορωνοϊό έμειναν για 16 ώρες αβοήθητοι σε υπαίθριο πάρκινγκ! (video)

Δεν έβρισκαν κατάλυμα για να απομονωθούν

Must Read

Απίστευτη ταλαιπωρία για έξι 18χρονους στην Πάρο, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Τα παιδιά ξύπνησαν με πυρετό και πήγαν στο κέντρο Υγείας του νησιού γνωρίζοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να μείνουν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας!

Οι δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν πυρετό και ρίγη, παρόλα αυτά έμειναν αβοήθητοι. Λόγω της καθυστέρησης ένας πατέρας ανέλαβε τη μεταφορά των δύο νεαρών που είχαν έντονα συμπτώματα και περίμεναν επί έξι ώρες – τουλάχιστον – στο χώρο στάθμευσης.

Ωστόσο, τα άλλα τέσσερα παιδιά έμειναν να ταλαιπωρούνται στο υπαίθριο πάρκινγκ, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, που τελικά πήραν τηλέφωνο στην ΕΡΤ, ζητώντας βοήθεια.

Με πρωτοβουλία της ΕΡΤ, ενημερώθηκε η ξενο, ώστε τα παιδιά να μεταφερθούν με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Πολιτικής Προστασίας, η οποία αν και δεν είναι υπεύθυνη για τα ξενοδοχεία στα νησιά, ξεκίνησε άμεσα προσπάθεια, την ώρα που κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This