Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Έτσι δολοφόνησε ο 30χρονος την άτυχη Γαρυφαλλιά – Τι είπε και «πάγωσαν» οι αστυνομικοί

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 26χρονης - Η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή όταν έπεσε στο νερό

Must Read

Μία νέα υπόθεση γυναικοκτονίας σοκάρει το πανελλήνιο με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας και δράστη τον 30χρονο φίλο της με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί.

Μετά από πολύωρες αναζητήσεις ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, 17/7, και ομολόγησε την πράξη του επικαλούμενος συχνούς τσακωμούς που είχε με την σύντροφό του. Πλέον κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Από πνιγμό ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Η σορός της 26χρονης Γαρυφαλλιάς βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 16/7 στις 16:30 στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 26χρονη είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της πριν καταλήξει στη θάλασσα, είτε είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, όμως το τραγικό είναι ότι, ήταν ακόμα ζωντανή όταν έπεσε στο νερό.

Σοκάρουν τα λόγια του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου

«Ήταν η κακιά η ώρα. Μαλώσαμε, χάλασε η φάση» ανέφερε ο 30χρονος στις αρχές, με τους αστυνομικούς να «παγώνουν» ακούγοντας την ωμότητα των λόγων του.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν, την έσπρωξε στον γκρεμό και εκείνη, αφού χτύπησε στα βράχια, κατέληξε στη θάλασσα, αφήνοντας την τελευταία της πνοή μέσα στο νερό.

Συγκεκριμένα, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος είπε ότι μετά από καβγά έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός δρόμου και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά 30 μέτρων. 

Μάλιστα, υποστήριξε ότι βούτηξε στη θάλασσα για να τη βρει, αλλά όταν διαπίστωσε ότι ήταν αναίσθητη, εγκατέλειψε το σημείο.

Ο 30χρονος υποστήριξε ότι τις τρεις τελευταίες μέρες υπήρχαν έντονοι διαπληκτισμοί για ασήμαντες αφορμές και η τελευταία αυτή που οδήγησε στην δολοφονία της ήταν ο τελικός  προορισμός τους. Ο ένας ήθελε να πάει για ορειβασία και ο άλλος για μπάνιο σε άλλη παραλία του νησιού.

Συγκλονίζει η οικογένεια της 26χρονης

Οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς δεν μπορούν να πιστέψουν τη συνέβη στο παιδί τους. Ξεσπούν λέγοντας πως το παιδί τους πρέπει να είναι το τελευταίο που χάνει τη ζωή του κατά αυτόν τον τρόπο.

«Είναι φονιάς, σκότωσε το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα, ένα κορίτσι που μια ζωή διάβαζε και δεν έκανε τίποτα άλλο και πήγε για πρώτη φορά διακοπές στη ζωής της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 26χρονης.

«Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μια τελευταία φορά ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε και ότι δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο» ανέφερε η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο… λάθος δρόμος προκάλεσε την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά», λέει η χαροκαμένη μητέρα (video)

Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Από πνιγμό ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This