Ο… λάθος δρόμος προκάλεσε την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά», λέει η χαροκαμένη μητέρα (video)

Η αδιανόητη δικαιολογία του δολοφόνου - Κούγιας: «Τελευταία, η 26χρονη είχε την εντύπωση πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματά της»

Must Read

Στον Εισαγγελέα Νάξου οδηγήθηκε σήμερα ο 30χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του του, Γαρυφαλλιά Ψαράκου, την Παρασκευή το μεσημέρι στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά, στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος, που συνελήφθη για το έγκλημα μία μέρα μετά τον εντοπισμό της σωρού της 26χρονης στη θάλασσα, ομολόγησε πως έσπρωξε την φίλη του στα βράχια, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί χτυπημένη, από την πτώση της σε βράχια, στην θάλασσα.

Γιατί τη σκότωσε

Η ομολογία του δράστη έγινε σε δύο… δόσεις, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι αυτός έσπρωξε την άτυχη κοπέλα στο γκρεμό, ενώ μετά περιέγραψε ακριβώς το τι συνέβη και τι ήταν αυτό που οδήγησε στον ιδιαίτερα έντονο τσακωμό που είχε την τραγική κατάληξη.

Όπως είπε ο 30χρονος λοιπόν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο λόγος για τον οποίο έγινε ο καβγάς μέσα στο αυτοκίνητο που οδήγησε στη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, είναι ότι είχαν ξεκινήσει να πάνε σε ένα άλλο μέρος του νησιού, όχι στην παραλία Λυγαριά που βρέθηκε η σορός της κοπέλας και κάπου στη διαδρομή διαπίστωσαν ότι είχαν πάρει λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο 30χρονος, τότε ξεκίνησε η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να κατηγορεί την 26χρονη ότι αυτή έφταιγε. Και αυτή ήταν η αφορμή (!!) που οδήγησε στη στυγνή δολοφονία της Γαρυφαλλιάς…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που θα μελετήσει ο Εισαγγελέας, αναφέρει πως η 26χρονη πέθανε από πνιγμό ενώ εκτιμάται πως η γυναίκα ήταν ζωντανή όταν βρέθηκε στο νερό. Ο ίδιος ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως κατέβηκε στο σημείο που έπεσε η Γαρυφαλλιά την είδε ακίνητη και έφυγε χωρίς να σκεφθεί να παρέχει βοήθεια.

«Η οικογένεια θα προσκομίσει νέα στοιχεία»

Η οικογένεια του θύματος έχει ήδη ορίσει την εκπροσώπηση της ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αναθέτοντας στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του 30χρονου καθ’ ομολογία δράστη της ανθρωποκτονίας.

https://youtu.be/CV7md7MvapM

«Η μητέρα της 26χρονης επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα θα μου δώσει νέα στοιχεία για την γνωριμία της Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι τελευταία, η 26χρονη είχε την εντύπωση πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματά της.

Κρατούμενος ο δολοφόνος μέχρι την απολογία του

Ο 30χρονος μετήχθη από την Φολέγανδρο στη Νάξο με σκάφος του λιμενικού και αμέσως οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού ενώ ακολούθως οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μέχρι τότε θα είναι κρατούμενος.

«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά», λέει η χαροκαμένη μητέρα

Η μητέρα της 26χρονης που μίλησε στο OPEN, συγκλονίζει… «Ήταν το καλύτερο πλάσμα, βρέθηκε με τον άνθρωπο που δεν την προστάτεψε…».

«Δεν είχε και καμία μεγάλη σχέση μαζί του, αυτός την εξαπάτησε»

«Ήταν μια άριστη φοιτήτρια, φαρμακοποιός και αυτές οι διακοπές στην Φολέγανδρο ήταν οι πρώτες που πήγε στη ζωή της μετά το πτυχίο της. Σπούδαζε τόσα χρόνια, πήγαινε για πρώτη φορά διακοπές μόνη της με έναν άντρα που γνώριζε λίγο και τη σκότωσε. Δεν είχε και καμία μεγάλη σχέση μαζί του, αυτός την εξαπάτησε. Ήταν η πρώτη της σχέση, έμπλεξε χωρίς να καταλάβει. Αυτός ο άνδρας πρέπει να φάει ισόβια, να σαπίσει στη φυλακή», είπε με τη σειρά του στο Mega ο πατέρας της 26χρονης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This