Τρίτη 3/8/2021

Σκαρμούτσος: «Με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα» (video)

«Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση», λέει ο σεφ

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος έσπευσε να εκφράσει την άποψή του για την πιθανότητα υποχρεωτικού εμβολιασμού και στην εστίαση και στράφηκε εναντίον των ανεμβολίαστων συναδέλφων του.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας. Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας».

Θέλοντας να πάρει κάποια εύσημα γι’ αυτό που ετοιμάζεται, σχολίασε στον ΣΚΑΪ: «Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες».

Για να προσθέσει: «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μπορούν να παροτρύνουμε. Στις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση που αρχίζουν κάνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο».

Ενώ κατέληξε με μια εύλογη απορία, που όμως κανείς δεν φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά: «Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ