Χάνουν τη μπάλα! Έκτακτες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ για τη μετάλλαξη Δέλτα

Έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα της Δευτέρας

Must Read

Τρέχει και δεν φτάνει η κυβέρνηση που έως τώρα για το μόνο που έχει φροντίσει είναι να εναποθέσει όλες τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας στους πολίτες της χώρας.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι έχει σημάνει συναγερμός στον ΕΟΔΥ καθώς η μετάλλαξη Δέλτα δείχνει να μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα αναμένονται έκτακτες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα νεότερα στοιχεία από την αύξηση κρουσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφηκε εκθετική αύξηση των νέων κρουσμάτων με τις περιοχές που βρίσκονται σε ανησυχητική πορεία να είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Ίος, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Για τις περιοχές αυτές μάλιστα εξετάζονται πιθανοί νέοι περιορισμοί, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει να διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This