Ιερά Σύνοδος για το εμβόλιο: Δεν αλλάζει την προσωπικότητα και δεν έχει μικροτσίπ

Φυλλάδιο με 12 ερωτήσεις και απαντήσεις για να μοιραστεί στις Εκκλησίες

Must Read

Με μια έκδοση «Προς τον Λαό» η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας απαντά με τη βοήθεια γιατρών σε ερωτήσεις που φέρεται να έκαναν πιστοί και κληρικοί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκαναν οι Σωτήρης Τσιόδρας και Βασίλης Κικίλιας στις 13 Ιουλίου.

Το φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου αποτελείται από 12 ερωτήσεις και απαντήσεις και θα μοιραστεί στους ναούς, διαθέσιμο σε πιστούς και ιερείς, σε μια προσπάθεια της Εκκλησίας να συμβάλει στην αύξηση των εμβολιασμών.

Από τα σημεία που ξεχώρισαν, ήταν οι διευκρινίσεις που δόθηκαν σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού:

  • Κανένα εμβόλιο δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα
  • Το εμβόλιο δεν επιδρά στην προσωπικότητα
  • Δεν περιέχει μικροτσίπ
  • Δεν υπάρχει κίνδυνος για τεκνοποίηση.

«Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εμπιστεύεται την επιστημονική κοινότητα των ιατρών η οποία νυχθημερόν αγωνίζεται για την απαλλαγή των ανθρώπων από τη θανατηφόρο πανδημία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο φυλλάδιο.

Και προστίθεται: «Ο εμβολιασμός αποτελεί μέγιστη πράξη ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, ενώ το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας. Κατά συνέπεια τα μέλη της Εκκλησίας μπορούν ελεύθερα, σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού τους να επιλέξουν την πράξη του εμβολιασμού, δίχως τον οποιονδήποτε φόβο ότι αυτή η επιλογή θα έχει επίπτωση στη σχέση τους με τον θεό και την Εκκλησία και σε αυτήν τη σωτηρία τους».

ΕΜΒΟΛΙΟ-ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This