Τραγωδία στην Καβάλα με τρεις νεκρούς: Μάνα και γιος έπεσαν νεκροί, ενώ περίμεναν να μπουν σε γαμήλιο γλέντι!

Νεκρός και ο οδηγός της μηχανής, που βάφτιζε το παιδάκι του τον επόμενο μήνα!

Must Read

Ασύλληπτη τραγωδία σήμερα το απόγευμα στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Περιγιάλι, στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Εκεί που τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Όλα συνέβησαν όταν αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα», στο οποίο γινόταν γλέντι γάμου, προσπάθησε να κάνει αναστροφή. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με μηχανή που είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Η μηχανή έπεσε πάνω σε πεζούς, που περίμεναν έξω από το κέντρο διασκέδασης για να μπουν στο γαμήλιο γλέντι! Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ο οδηγός του δίκυκλου και άλλα δύο άτομα, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλα τρία.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία ήταν από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να βαφτίσει τον επόμενο μήνα! Οι άλλοι δύο νεκροί, ήταν μια μητέρα με το γιο της, από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι στον γάμο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Γιώργος Τζαβέλλας πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο με …φουσκωμένη κοιλιά

Στην πρώτη αγωνιστική των play off της Super League, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με...

More Articles Like This