Συναγερμός σε κατασκήνωση στην Χαλκιδική: Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στα παιδιά

Must Read

Συναγερμός σήμανε σε παιδική κατασκήνωση στην Χαλκιδική, αφού εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για την τρίτη κατασκήνωση όπου εντοπίζονται κρούσματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Η κατασκήνωση, που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ενημέρωσε τους γονείς ότι βρέθηκαν κρούσματα ανάμεσα στους κατασκηνωτές. Έτσι, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, και αφού βγήκε θετικό το πρώτο τεστ, οι γονείς πήραν πίσω τα παιδιά σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται, πως εδώ και 10 ημέρες ισχύει πιο αυστηρό πλαίσιο για τις κατασκηνώσεις καθώς η είσοδος γίνεται με αρνητικό rapid test 48ωρών ή PCR test 72 ωρών και όχι με self test. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται τα επισκεπτήρια, παρά μόνο σε έκτακτη ανάγκη ή στην περίπτωση αποχώρησης παιδιού από την κατασκήνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This