Με κορμί εικοσάχρονης η Γιάννα Αγγελοπούλου στην δεξίωση!

Πάλι έκλεψε την παράσταση!

Must Read

Άστραψαν τα Φλας των φωτογράφων, μόλις η πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στο προεδρικό μέγαρο, στην δεξίωση για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Το αποκαλυπτικό σύνολο που φορούσε η κυρία Αγγελοπούλου, αποκάλυψε μία σιλουέτα που θα την ζήλευαν και εικοσάχρονες. Πραγματικό κορμί μοντέλου, ούτε ίχνος κυτταρίτιδας, πόδια ευθυτενή, καλλίγραμμα, που δεν τα είχαν αγγίξει οι δεκαετίες.

Το μυστικό της κυρίας Αγγελοπούλου φυσικά δεν είναι κάποια επιστημονική συνταγή. Ούτε της «δάνεισε» κάποια είκοσάχρονη το κορμί.
Αυτό το καλλίγραμμο σώμα έγινε με σκληρή δουλειά, προσεκτική διατροφή, γυμναστική κανονική με βάρη, όχι γιόγκες και άλλες ξενόφερτες αηδίες. Και φυσικά, πολύ περπάτημα.

Τα γυμνασμένα χέρια της Γιάννας Αγγελοπούλου δείχνουν ότι κάνει προπόνηση με βάρη

Φυσικά δεν έλειψαν και τα φαρμακερά βλέμματα από κυρίες πολύ νεότερες της, οι οποίες όμως έχουν καταντήσει σαν ροτόντες χαρτοπαικτικής λέσχης. Έσπευσαν μάλιστα να φορέσουν και πράσινα, μήπως και μοιράσει κανένας Κουμ Καν πάνω στο κορμί τους.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This