Αστυνομικός ο τραυματίας στην επίθεση σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη

Must Read

Αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ είναι ο τραυματίας της έκρηξης που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους συναδέλφους του ότι η παρουσία του ήταν τυχαία στο σημείο και συμπτωματικά περνούσε από εκεί την ώρα της έκρηξης.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς ενώ αναμένεται να δώσει πιο αναλυτική κατάθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος εκβιαστών που ανέλαβαν την υπόθεση κάνουν λόγο για ένα ισχυρό μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι βομβιστές καθώς εντόπισαν πέντε μασούρια δυναμίτη που προκάλεσαν κρατήρα μεγάλου βάθους και από θαύμα δεν υπήρχαν πιο σοβαρές ζημιές.

Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δράστη. Όπως έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, πρόκειται για έναν άνδρα, που πήγε με μηχανή στο σημείο, την άφησε λίγα μέτρα πιο μακριά, τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό και εξαφανίστηκε. Για τον λόγο αυτό, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής του, αλλά και τη διαδρομή της διαφυγής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This