Λινού: «Αρκετοί ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν και θα χάσουν τη ζωή τους!»

Τι ανέφερε για την τρίτη δόση και τον εμβολιασμό των παιδιών

Must Read

Κυβέρνηση και επιστήμονες συνεχίζουν να πιέζουν τους πολίτες για να εμβολιαστούν. Τα μέτρα και τα χρηματικά κίνητρα δεν απέδωσαν αφού αποδείχθηκαν κατώτερα των περιστάσεων.

Τώρα το κυβερνητικό επιτελείο αποφάσισε να «γυρίσει το παιχνίδι» και να κινηθεί στα δύο άκρα. Είτε τρομοκρατικά είτε ικετευτικά.

Η Λινού συνεχίζει να τρομοκρατεί

«Αυξάνονται τα κρούσματα στην χώρα, την ώρα που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού παραμένει ανεμβολίαστο. Αυτός είναι ο λόγος που θα δούμε, όπως είπε αρκετές διασωληνώσεις, καθώς και απώλειες ζωών. Το 95% όσων διασωληνώνονται είναι ανεμβολίαστοι» είπε ηκαθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και πρόσθεσε ότι «ναι μεν ο θάνατος στους ηλικιωμένους είναι πιο συχνός, αλλά και αρκετοί από τους νέους που θα νοσήσουν, θα έχουμε και εκεί θανάτους. Και δεν θα είναι αναγκαστικά θάνατοι μεταξύ ατόμων με υποκείμενο νόσημα. Αν μια κοπέλα νοσήσει ενώ είναι έγκυος, έχει τριπλάσια πιθανότητα να χάσει τη ζωή της, αν δεν ήταν έγκυος. Για αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι».

Παράλληλα δήλωσε ότι από εκεί που ο δείκτης θετικότητας βρισκόταν στο 1 πλέον βρίσκεται στο 3-4, ενώ σημείωσε πως αυτή την στιγμή ο ανεμβολίαστος πληθυσμός (σ.σ. που νοσεί) είναι κατά 75% νεώτεροι άνθρωποι και το 25% είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Τι είπε για την τρίτη δόση

Σχετικά με το ενδεχόμενο τρίτης δόσης εμβολίου, η Αθηνά Λινού είπε ότι συζητιέται μόνο για άτομα με βαριά νοσήματα και πως «ακόμα δεν ξέρουμε αν θα απαιτηθεί η τρίτη δόση για το σύνολο του πληθυσμού», ενώ για τον εμβολιασμό των παιδιών, επισήμανε ότι στις ΗΠΑ εκατομμύρια παιδιά εμβολιάστηκαν και δεν καταγράφηκαν παρενέργειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This