Το ρωσικό Beriev-200 στη μάχη με τις φλόγες στη Ζήρια Αιγίου

Must Read

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στη Ζήρια Αιγίου, στο νομό Αχαΐας, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.  

Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 49 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα να επιχειρούν αυτή την ώρα, υποστηριζόμενοι από αέρος από ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο, 4 αεροσκάφη και το ρωσικό «θωρηκτό» Beriev-200.

Υπό μερικό έλεγχο, εξάλλου, έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στη δημοτική ενότητα Πεταλούδων στη Ρόδο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Θολού, κοντά στον παλιό σκουπιδότοπο.

Στο σημείο, πέρα από επίγειες δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, είχαν επίσης μεταβεί για την αντιμετώπισή της ντόπιοι και εθελοντικές ομάδες, καθώς η δημοτική κοινότητα Θεολόγου με ανακοίνωσή της έκανε έκκληση σε κατοίκους να βοηθήσουν στην κατάσβεσή της, στην οποία από την πρώτη στιγμή μετείχε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που εδρεύει στο νησί.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

MasterChef: Ακόμα δεν γύρισε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση

Η Τάνια λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, αποχώρησε από το MasterChef, οικειοθελώς. Έτσι λοιπόν η παραγωγή του reality...

More Articles Like This