Βίντεο-ντοκουμέντο από το πολύνεκρο τροχαίο στο Περιγιάλι Καβάλας

Τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας

Must Read

Τη στιγμή του κακού στο Περιγιάλι Καβάλας έπιασε κάμερα ασφαλείας. Στα πλάνα που μετέδωσε το kavalapost, φαίνεται η στιγμή που ο οδηγός του σκούρου αυτοκινήτου πάει να κάνει αναστροφή στο δρόμο διπλής κατεύθυνσης και έρχεται ο μοτοσικλετιστής και συγκρούονται.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε κολόνα και δύο πεζοί (61χρονη μητέρα με τον 39χρονο γιο της) που παρασύρθηκαν περιμένοντας να μπουν σε κέντρο για γαμήλιο γλέντι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρωδία θητείας σε παρωδία χώρας

Αρχικά υπολογίζαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα μας έκανε την τιμή να υπερασπιστεί επί 20ήμερον την εδαφική ακεραιότητα της...

More Articles Like This