Πέθανε από κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Κινσάσας – Από νοσοκομείο του Κονγκό μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη

Άφησε την τελευταία του πνοή στα πάτρια εδάφη

Must Read

Σε ηλικία 72 ετών εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κινσάσας Νικηφόρος. Ο Μακαριστός Νικηφόρος είχε κολλήσει κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Κονγκό.

Την Τρίτη 27 Ιουλίου αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, με έξοδα του Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους Αθανασίου Μαρτίνου. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στα πάτρια εδάφη.

Να σημειωθεί ότι ο Μακαριστός Μητροπολίτης Κινσάσας είχε γεννηθεί το 1949 στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β’ δήλωσε ότι «έφυγε ένα αξιόλογο στέλεχος του Πατριαρχείου και μία εξαίρετη μορφή της Εκκλησίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This