Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση: Συνεχίζει τις εκκλήσεις λόγω κάμψης των εμβολιασμών

«Εμβολιαστείτε ακόμα και στις διακοπές» προτείνει ο Μάριος Θεμιστοκλέους

Must Read

Παρά τα μέτρα και τις εξαγγελίες, την «ανιούσα» έχει πάρει ο αριθμός των κρουσμάτων, καθώς αυξάνεται συνεχώς χωρίς να έχει ανακοπεί αυτή πορεία.

Επί της ουσίας, οι πολίτες καλούνται από την τσέπη τους να πληρώνουν για να κάνουν τα τεστ που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, ενώ δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, παρά μόνο επιβάλλονται πρόστιμα και απαιτούνται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.

Κρούουν τον κώδωνα χωρίς… σχεδιασμό!

Την ίδια ώρα, ο ρυθμός των εμβολιασμών έχει μειωθεί κατά πολύ. Ο στόχος των 100.000 εμβολιασμών ημερησίως αποτελεί παρελθόν εδώ και αρκετές ημέρες.

Και ενώ το κυβερνητικό επιτελείο καυχιέται για τον αριθμό των εμβολιασμών, η πραγματικότητα είναι άλλη…

«Εμβολιαστείτε ακόμα και στις διακοπές» ήταν η έκκληση του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, ενώ απέδωσε τα μειωμένα νούμερα των εμβολιασμών στο γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. «Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες» πρόσθεσε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των νέων ηλικίας 18-24 ετών, υπογραμμίζοντας πως συνεχίζουμε να έχουμε περίπου 20.000 ραντεβού την ημέρα.

«Περίπου 5 εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένοι κατά της COVID-19, σημείωσε, κάτι που μεταφράζεται σε μία κάλυψη περίπου 65% του ενήλικου πληθυσμού» είπε με νόημα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και τόνισε ότι ειδικά οι άνω των 50 ετών πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν, προκειμένου να ενισχυθεί το τείχος ανοσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This