Παραδέχτηκε ότι είναι τζιχαντιστής ο 28χρονος Μαροκινός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη!

Θέλει να μην εκδοθεί στη χώρα του για να ζητήσει... πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα!

Must Read

Ο 28χρονος Μαροκινός συνελήφθη την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βόρειας Ελλάδας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο Μαροκινός που παραμένει κρατούμενος, παραδέχτηκε ότι είναι τζιχαντιστής, αλλά αρνήθηκε ότι διέπραξε την οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια είτε στην πατρίδα του το Μαρόκο, είτε στη Συρία. Μάλιστα φέρεται να είπε πως μόλις έφτασε στην Ελλάδα επικοινώνησε με το προξενείο του Μαρόκου και ενημέρωσε για το που βρίσκεται!

Όπως είπε στις ελληνικές Αρχές έμεινε σε τουρκική φυλακή για 1,5 χρόνο από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019 και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εκδοθεί στο Μαρόκο, γιατί θέλει να ζητήσει… πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα! Ενδεικτικό δε της σκληρότητάς του είναι ότι είπε πως δεν φοβάται τον θάνατο, αλλά μάλλον ο θάνατος τον φοβάται!

Τώρα μένει η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης σχετικά με την έκδοσή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This