Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος 85χρονης κάτω από τις ρόδες τριαξονικού

Must Read

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 85χρονη γυναίκα στις Βούτες Ηρακλείου, η οποία συνεθλίβη κάτω από τις ρόδες ενός τριαξονικού φορτηγού σε εργοτάξιο, χωρίς κανείς να καταλάβει πως συνέβη αυτό.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 10 το πρωί της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο των Βουτών, με τις πληροφορίες της ΕΡΤ να αναφέρουν πως η γυναίκα ετοιμαζόταν να διασχίσει πεζή το δρόμο, προκειμένου να πάει φαγητό στην κόρη της που εργαζόταν στο μαγαζί της, στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Αυτόπτες μάρτυρες, εξάλλου, αναφέρουν ότι πιθανότατα η γυναίκα ζαλίστηκε από τη ζέστη και λιποθύμησε, πέφτοντας από το πεζοδρόμιο στις πίσω ρόδες του τριαξονικού.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός, δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί η γυναίκα, αφού δεν την είδε ποτέ να διασχίζει το δρόμο. Το θέαμα ήταν αποτροπιαστικό, αφού το βαρύ όχημα συνέθλιψε την 85χρονη, ο θάνατος της οποίας ήταν, όπως είναι φυσικό, ακαριαίος. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This