Εμβολιασμός με το… ζόρι! «Κάντε 1 δόση εμβολίου πριν τις διακοπές» επιμένει η Παγώνη

Μεταδοτική η μετάλλαξη Δ όπως η ανεμοβλογιά, υποστηρίζει η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά

Must Read

Και η πίεση από πλευράς κυβέρνησης και επιστημόνων να εμβολιαστούν άμεσα οι πολίτες, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η προπαγάνδα και η εκβιαστική πολιτική που ασκείται είναι αντιστρόφως ανάλογη των μέτρων που θα έπρεπε να έχει λάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του.

«Να εμβολιαστείτε πριν πάτε διακοπές»!

«Οι πολίτες να κάνουν την πρώτη δόση πριν φύγουν για διακοπές και τη δεύτερη να την κάνουν ακόμα και στον τόπο διακοπών τους» επιμένει ακάθεκτα η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

Συμφωνά με την κ. Παγώνη, το ποσοστό που πρέπει να φτάσει ο εμβολιασμός του πληθυσμού για να αισθάνεται κάποιος ασφαλής είναι πάνω από 80%. Παράλληλα, εκτίμησε ότι «αν ο κόσμος σπεύσει άμεσα, θα μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο περίπου στις 15-20 Σεπτεμβρίου».

Τι συμβαίνει με τη Μετάλλαξη Δέλτα

«Με τη μετάλλαξη Δέλτα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 50 ειδικά αν έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Για άλλη μια φορά, κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα και «παρακαλώντας» τους πολίτες να εμβολιαστούν ανέφερε ότι «με αυτή τη νόσο δεν παίζουμε, η μετάλλαξη Δ είναι πολύ επιθετική και μεταδοτική σημειώνοντας πως είναι όπως η ανεμοβλογιά (το ίδιο μεταδοτική). Ιατρικά τρέχει άρα εμείς πρέπει να τρέξουμε μπροστά και περισσότερο».

Η κ. Παγώνη δεν παρέλειψε να πει ότι αν μείνουν χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού, θα περάσουμε ένα δύσκολο φθινόπωρο και δύσκολο χειμώνα και θα πιεστεί ξανά το σύστημα υγείας. Σημείωσε μάλιστα ότι «πρόκειται για ένα σύστημα υγείας που έχει περάσει τα πάνδεινα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This