Κρήτη: Εξαφανίστηκε 16χρονη Γαλλίδα τουρίστρια από το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Η μέχρι στιγμής αναζήτησή της από την αστυνομία δεν έχει φέρει αποτέλεσμα

Must Read

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι τις Δευτέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς εξαφανίστηκε μια ανήλικη τουρίστρια στο αεροδρόμιο της πόλης!

Πρόκειται για μια 16χρονη Γαλλίδα, τα ίχνη της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, χάθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου βρισκόταν είτε για να αναχωρήσει για την πατρίδα της, είτε επισκεπτόμενη την Κρήτη για διακοπές.

Τη δήλωση εξαφάνισής της έκαναν γύρω στη 13:00 οι γονείς της στο Αστυνομικό Τμήμα του αερολιμένα, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν την αναζήτησή της, χωρίς, ωστόσο, να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Όταν εξαφανίστηκε, η νεαρή κοπέλα, ύψους 1.56μ., φορούσε μαύρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι, σύμφωνα με τις περιγραφές των γονιών της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This