Απίστευτος ισχυρισμός Βασιλακόπουλου: Το Ισραήλ συμφώνησε με την Pfizer για «πείραμα» στον πληθυσμό με το εμβόλιο! (video)

Ποιοι «ψεκασμένοι»;

Must Read

Πρωτοφανής ισχυρισμός του πασίγνωστου πλέον γιατρού Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, εχθές το πρωί στην εκπομπή του Open με την Φαίη Μαυραγάνη.

Ο άνθρωπος που μονοπωλεί τα τηλεοπτικά παράθυρα για να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα αναφορικά με την πανδημία, δήλωσε ευθέως ότι το Ισραήλ έχει κάνει συμφωνία με την Pfizer προκειμένου να γίνουν «δοκιμές στον πληθυσμό» αναφορικά με τα εμβόλια!

Ο ισχυρισμός αυτός πραγματικά πάγωσε τους τηλεθεατές. Διότι στην ουσία ο κύριος Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι το κράτος του Ισραήλ μετέτρεψε τον πληθυσμό του σε πειραματόζωα, για λογαριασμό της Pfizer, ισχυρισμό που μάλιστα επανέλαβε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. Άρα δεν μιλάμε ούτε για σαρδάμ, ούτε για λάθος ερμηνεία των δηλώσεων του.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η δήλωση του θα γίνει σημαία από τους λεγόμενους «αντεμβολιαστές». Αφού ούτε οι ίδιοι δεν θα τολμούσαν να πουν κάτι τέτοιο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη δήλωση του πρωθυπουργού για ψεκασμένους, τσαρλατάνους κλπ.

https://vimeo.com/582210082

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This