Θρίλερ με το πτώμα στο βαρέλι! Κλείστηκε μόνος του στο πλαστικό του φέρετρο;

«Ετερος εγώ» στον πάτο ενός βαρελιού

Must Read

Μεταφυσικές προεκτάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν πριν από μία εβδομάδα μέσα σε ένα βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό στο Ρέθυμνο!

Αν και αρχικά είχε θεωρηθεί ακραίο το σενάριο της αυτοκτονίας, πλέον φαντάζει πιθανό για τους ιατροδικαστές και τους αστυνομικούς που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο «άνθρωπος στο βαρέλι», πιθανότατα ένας 60χρονος η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε στην Αστυνομία τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να μπήκε σκόπιμα στο πλαστικό «φέρετρό» του επειδή ήθελε να εξαφανιστεί και, μάλιστα, είχε προετοιμαστεί γι’ αυτό! Υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής φαίνεται ότι συνηγορεί το γεγονός ότι το βαρέλι ήταν στεγανοποιημένο περιμετρικά με αρμόστοκο, υλικό γνώριμο στο φερόμενο ως θύμα λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς του, αλλά και ότι στο εσωτερικό του είχαν τοποθετηθεί ιμάντες σαν χερούλια. Για τα δύο γκαζάκια που βρέθηκαν μέσα εκτιμάται ότι ίσως χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν παραισθήσεις, επειδή ο ασφυκτικός θάνατος εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου ήταν βασανιστικός και κράτησε αρκετά λεπτά!

Ωστόσο, εύλογα γεννιούνται κάποια ερωτήματα. Πώς ο μέχρι στιγμής άγνωστος άνδρας κατάφερε να κλείσει το στόμιο του βαρελιού, ενώ ήταν ήδη μέσα σε αυτό, είχε ανοίξει τα γκαζάκια και εισέπνεε τα δηλητηριώδη αέρια; Με ποιον τρόπο το σφράγισε από μέσα τόσο καλά, ώστε να μην παίρνει καθόλου αέρα; Τέλος, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κάποιος γιατί σκαρφίστηκε τέτοιο σκηνικό για να δώσει τέλος στη ζωή του, τη στιγμή που θα μπορούσε να επιλέξει έναν λιγότερο περίπλοκο τρόπο; Αν επιβεβαιωθεί πάντως το σενάριο της αυτοκτονίας, τότε θα μιλάμε για μια πρωτοφανή υπόθεση όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα παγκόσμια χρονικά! Σε αυτήν την περίπτωση οι Αρχές θα διερευνήσουν κατά πόσον ο θάνατος του «ανθρώπου στο βαρέλι» συνδέεται με μεταφυσικές θεωρίες, ενεργειακές πύλες ή κάποιου είδους τελετουργικό, σενάρια που φέρεται ότι ερευνώνται ήδη!

Η ανάλυση του DNA

Οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο το θύμα να είχε βοήθεια από κάποιον, ούτε εκείνο της εγκληματικής ενέργειας. Ομως, τίθεται το ίδιο ερώτημα: Ποιος θα έμπαινε σε αυτήν τη διαδικασία για να εξοντώσει κάποιον; Ποιος νοσηρός νους θα σκεφτόταν να δολοφονήσει μ’ αυτόν τον τρόπο έναν άνθρωπο και στη συνέχεια να κρύψει το πτώμα μέσα στον απροσπέλαστο καλαμιώνα; Πάντως, το πτώμα δεν έχει εμφανή τραύματα που να παραπέμπουν στη χρήση πυροβόλου όπλου ή μαχαιριού. Ωστόσο, εκκρεμούν τα αποτελέσματα τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η ανάλυση του DNA θα επιβεβαιώσει την ταυτότητα του θύματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This