«Μόλις τελείωσα την ανακαίνιση και το σπίτι μου κάηκε – Δεν πρόλαβα να το χαρώ» (video)

Είδε τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη

Must Read

Είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες χωρίς να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα ένας από τους κατοίκους που οι περιουσίες τους έγιναν στάχτη στη φωτιά που ξέφυγε εκτός ελέγχου στη Βαρυμπόμπη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κάτοικος της περιοχής αναφέρει απελπισμένος ότι μόλις προχθές είχε ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού του αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί:

«Το βλέπαμε με τα μάτια μας. Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Όπως τα βλέπετε τα πλάνα μιλάνε από μόνα τους. Μόλις το είχα τελειώσει ανακαίνιση προχθές. Δεν πρόλαβα ούτε μία μέρα να το χαρώ. Με τα χίλια ζόρια ήρθαμε το πρωί, με τη βοήθεια της Αστυνομίας, μήπως σώσουμε τίποτα, αλλά…» λέει με πόνο ψυχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This