Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παρέχουν δωρεάν λεπτά ομιλίας και δεδομένα στους πυρόπληκτους

Must Read

Τιτάνια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι επίγειες και ενάεριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε ολόκληρη την χώρα. Την ίδια ώρα, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται στο πλάι των πυρόπληκτων, παρέχοντάς τους δωρεάν λεπτά ομιλίας και δεδομένα.

Οι ανακοινώσεις των τριών εταιριών

COSMOTE
Η COSMOTE στηρίζει στους συνδρομητές της στην Αττική, την Εύβοια, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα, τη Λακωνία και την Κω που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς- για 15 μέρες (με ισχύ από 04/08 έως και τις 19/08/21). Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 06/09/2021 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Ειδικότερα, η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιοχές:

Αττική: Βαρυμπόμπη, Κρυονέρι, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό, Αχαρνές, Μορτερό

Μεσσηνία: Βασιλίτσι, Λειβαδάκια, Άγιος Γεώργιος, Χρυσοκελαριά, Κορώνη

Λακωνία – Μάνη: Καστανιά, Αγ.Νικόλαος, Κόκκινα Λουριά

Αχαΐα: Αγράμπελα Καλαβρύτων

Εύβοια: Μαντούδι, Χρόνια, Σηπιάδα, Ρετσινόλακος, Καλαμούδι, Παλιοχώρι, Δαμιά, Μυρτιά, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Κούλουρος, Μαρούλι, Ροβιές, Παλαιοχώρι

Κως: Τσουκαλαριά, Πλατάνι, Άγιος Βασίλειος, Μαρμαρωτό

Επιπλέον, ήδη από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της κινητής στη Ρόδο (Ψίνθος, Μαριτσά, Καλυθιές) και στον Δήμο Αιγιαλείας Αχαΐας (Λόγγος, Ζήρια, Καμάρες, Λαμπίρι) δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό.

Από την πρώτη στιγμή, τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατά τόπους προβλήματα στη λειτουργία των δικτύων σταθερής και κινητής. Παράλληλα, οι μηχανικοί και τα συνεργεία του Ομίλου βρίσκονται σε ετοιμότητα για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πυρκαγιές στα σταθερά δίκτυα στις πληγείσες περιοχές.

Vodafone
Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της στην Αττική, την Εύβοια και τη Μεσσηνία που πλήττονται από τις φωτιές, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος, καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, για 15 μέρες 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, και 20 GB. Αναλυτικά οι περιοχές:

Βαρυμπόμπη

Κρυονέρι

Αδάμες

Θρακομακεδόνες

Ολυμπιακό χωριό

Βασιλίτσι Μεσσηνίας

Λίμνη Ευβοίας

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών.

WIND
Η WIND Ελλάς, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στις περιοχές

* που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι βρίσκεται κοντά τους με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας.

* Αττική (Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό), Μεσσηνία (Βασιλίτσι, Λειβαδάκια, Άγιος Γεώργιος, Μεμί), Εύβοια (Λίμνη, Ρετσινόλακος, Καλαμούδι, Χρόνια), Αχαΐα (Ζήρια, Καμάρες, Λαμπίρι), Κως (περιοχή του Αγίου Βασιλείου, Τσουκαλαριά, Πλατάνι), Ρόδος (Μαριτσά, Ψίνθος, Πεταλούδες).

Συγκεκριμένα προσφέρει από σήμερα και για 15 μέρες σε όλους τους:

πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους

κατόχους καρτοκινητής F2G & Q

Δωρεάν χρόνο ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και Δωρεάν 20GB έως τις 19/8.

Οι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναστείλει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων / εξερχομένων κλήσεων για όλους τους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές μέχρι και τέλος Αυγούστου.

Η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έθεσε υπό 24ωρη παρακολούθηση τις περιοχές. Οι τεχνικοί της WIND συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές και την Πολιτική Προστασία με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνδρομητών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This