Πύρινο βασανιστήριο και στη Βόρεια Ελλάδα: Κιλκίς, Χαλκιδική, Κoζάνη, Γρεβενά… (video)

Τουλάχιστον οριοθετήθηκε η φωτιά στο Κιλκίς...

Must Read

Συνεχίζει να σιγοκαίει η φωτιά στο Κιλκίς στην περιοχή Περιστέρι στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού, παρότι έχει οριοθετηθεί και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα σβήσει τις επόμενες ώρες.

Επιχειρούν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 40 άνδρες.

«Η φωτιά ξεκίνησε έξω από τον οικισμό της Νέας Σάντας. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Αν και δεν είχε πολλά μποφόρ ο άνεμος άλλαζε διευθύνσεις και δημιουργούσε αρκετά προβλήματα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η φωτιά έχει οριοθετηθεί και πιστεύουμε τις επόμενες ώρες θα έχει σβήσει. Έκαψε βλάστηση πυκνή από πουρνάρια και αυτό φυσικά είναι οικολογική καταστροφή. Το καλό είναι δεν κινδύνεψαν ζωές και περιουσίες. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν» τόνισε στο thes.gr ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Δήμου Κιλκίς Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης.

Προσπάθεια οριοθέτησης γίνεται και στην Τορώνη στη Σιθωνία Χαλκιδικής και παραμένουν εκεί 57 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα.

Ακόμα, δεν έχουν οριοθετηθεί οι πυρκαγιές στα όρια του Δίλοφου και Πεντάλοφου Κοζάνης και Σαμαρίνας Γρεβενών, στη Δεσκάτη και στον Πολύμυλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This