Ντροπή! Οδηγοί στη ΛΕΑ κλείνουν το δρόμο σε πυροσβεστικά οχήματα που σπεύδουν στη Βαρυμπόμπη (video)

Ασυνείδητοι οδηγοί αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές που βρίσκονται σε κίνδυνο

Must Read

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει ακόμα μια φορά το δραματικό συμπέρασμα της έλλειψης οδηγικής παιδείας στη χώρα μας. 

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι οδηγοί γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να κινούνται στη ΛΕΑ, όχι μόνο επειδή τα πρόστιμα είναι τσουχτερά αλλά επειδή σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη να κινηθούν ασθενοφόρα, πυροσβεστικά μέσα και περιπολικά, το μπλοκάρισμά της μπορεί να στοιχήσει ανθρώπινες ζωές.

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης καταγράφει με την κάμερά του την απεγνωσμένη προσπάθεια των πυροσβεστικών οχημάτων να κινηθούν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προκειμένου να φτάσουν στα μέτωπα της φωτιάς της Βαρυμπόμπης. Όπως θα δείτε, τα οχήματα με κατεύθυνση τις πληγείσες περιοχές δεν μπορούν να περάσουν γιατί τη ΛΕΑ κλείνουν ασυνείδητοι οδηγοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This