«Είμαστε μαζί ένα μέτωπο» – Το Ισραήλ στέλνει πυροσβέστες στην Ελλάδα

Έρχεται ομάδα 16 πυροσβεστών

Must Read

Στην Ελλάδα καταφθάνει ομάδα πυροσβεστών από το Ισραήλ για να συμμετάσχει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή πρεσβεία, η ομάδα απαρτίζεται από 16 πυροσβέστες και έρχεται για να συμμετάσχει άμεσα στις προσπάθειες για την κατάσβεση των πυρκαγιών, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης μέσω του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα και συμβολίζει τις καλές σχέσεις και τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών και λαών.

Σε μήνυμά του, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γιαΐρ Λαπίντ τονίζει πως «το Ισραήλ προστρέχει στο πλευρό της Ελλάδας ως πράξη φιλίας και αμοιβαίας υποστήριξης». Περαιτέρω, σημειώνει πως όλη η περιοχή αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και οι πυρκαγιές απειλούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Από την πλευρά του, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι δήλωσε ότι «οι φοβερές εικόνες που είδαμε τις τελευταίες ημέρες δεν άφησαν κανέναν Ισραηλινό αδιάφορο για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα» και υπογράμμισε: «Το Ισραήλ στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας φιλικά και με αγάπη για τη χώρα και τον λαό της. Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, οι καρδιές μας και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που είναι μέσα στις φλόγες και στους πυροσβέστες που προσπαθούν αδιάκοπα να κατασβέσουν τις φωτιές. Είμαστε μαζί ένα μέτωπο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This