Οργανωμένο σχέδιο; Ετοίμαζαν «μπουρλότο» στον Υμηττό! – Τι βρήκαν αστυνομικοί στη Βαρυμπόμπη (video)

Δεν είναι όλα θεωρίες συνωμοσίας...

Must Read

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Ιωάννης Κωνσταντάτος αποκάλυψε στο Open ότι η πρωινή βάρδια των εθελοντών που περιπολούσαν στον Υμηττό, είδαν μια αντανάκλαση σε ένα σημείο πάνω από το δάσος, σε ένα απόκρημνο σημείο και όταν πήγαν εκεί (κατέβηκαν με σχοινί), εντόπισαν έναν μηχανισμό εμπρησμού, αποτελούμενο από έναν μεγεθυντικό φακό πάνω σε μια βάση και από κάτω χόρτα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, στο σημείο που βρέθηκε ο –ουσιαστικά- αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αν έπιανε φωτιά, αμέσως με τον αέρα θα μπορούσε να φύγει προς τα κάτω, προς το δάσος.

«Το βγάλαμε φωτογραφία και το παρέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας», είπε ακόμα ο κ. Κωνσταντάτος.

Να προσθέσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με το lawandorder.gr, την Πέμπτη, περίπολος της ομάδας ΔΙΑΣ στη Βαρυμπόμπη (300 μέτρα μετά το Βαρυμπόμπη Club και 150 μέτρα από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής) παρατήρησε και εντόπισε ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα μεταλλικό κουτί με σπίρτα, αναπτήρα και άλλα αντικείμενα τυλιγμένα μέσα σε χαρτί και πλαστικό.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες αξιολογούν τα ευρήματα και ελέγχονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Άντε και να κρίνουμε ένοχο τον καύσωνα και την κλιματική αλλαγή, αλλά μήπως υπάρχουν και ακόμα πιο ένοχοι για το δράμα που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα; Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας πάντως, χθες ήταν σίγουρος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This