Φωτιά στους Θρακομακεδόνες: Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα (video)

Must Read

Νέος συναγερμός έχει σημάνει λόγω της τεράστιας φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στη βορειοανατολική Αττική, αφού χρειάζεται να εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση των Αρχών, η εκκένωση θα γίνει σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ στο κέντρο βρίσκονται τουλάχιστον 600 άτομα.

«Για λόγους ασφαλείας, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών, αποφασίσθηκε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, η προληπτική εκκένωση του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης στην Αμυγδαλέζα και η ασφαλής μεταφορά των ατόμων σε δομές της Αττικής», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, το πύρινο μέτωπο στην Βαρυμπόμπη εξελίσσεται πολύ επικίνδυνα, αφού οι φλόγες κινούνται προς την περιοχή των Θρακομακεδόνων. Συγκεκριμένα, η φωτιά αναζωπυρώθηκε και στις 19:12 το 112 έστειλε μήνυμα εκκένωσης των Θρακομακεδόνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This