Unboxholics: Τα αδέλφια από την Αριδαία κατάφεραν να συγκεντρώσουν 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους (video)

Must Read

O Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, γνωστοί με το όνομα Unboxholics στο YouTube, κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους και τα ζωάκια. 

Το ραντεβού των Unboxholics με τους ακόλουθούς τους δόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σκοπός ήταν να μαζευτούν χρήματα για τους πυρόπληκτους όλων των περιοχών. Πριν καν αρχίσει το live, κόσμος άρχισε να στέλνει χρήματα μέσω των τρόπων που είχαν ανακοινώσει οι Unboxholics. Αυτό που ακολούθησε, όμως, ήταν συγκλονιστικό.

Μικρά και μεγάλα ποσά, όσα μπορούσε να διαθέσει ο καθένας συγκεντρώνονταν και κάθε τόσο οι Unboxholics έκαναν refresh για να δουν το ποσό. Μέσα σε μισή ώρα είχαν μαζευτεί 62.000 ευρώ, λίγο μετά 100.000 και μέσα σε τρεις ώρες και κάτι οι Unboxholics, με παλιούς και νέους φίλους, συγκέντρωσαν 306.000 ευρώ. Οπως γνωστοποίησαν, όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον «Ερυθρό Σταυρό».

«Ευχαριστούμε για όλα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σε όσους δοκιμάζονται», έγραψαν τα δύο αδέρφια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This