Φωτιά στη Μάνη: Το μέτωπο καίει στην ορεινή περιοχή της Δεσφίνας

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ζητά να επιχειρήσουν αύριο τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα, αφού η φωτιά βρίσκεται σε δύσβατο σημείο

Must Read

«Στην ορεινή και δύσβατη περιοχή της Δεσφίνας εξακολουθεί να καίει μέτωπο της φωτιάς στο δήμο Ανατολικής Μάνης», όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης.

Παράλληλα, είπε ότι «στην περιοχή βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κοινότητες της ευρύτερης περιοχής».

Ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι «αυτό που ζητείται είναι να επιχειρήσουν αύριο τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα, αφού η φωτιά βρίσκεται σε δύσβατο σημείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This