Στέρεψαν από νερό τα πυροσβεστικά στην Βόρεια Εύβοια και τα κοιτάνε!

Ανίκανοι ή εγκληματίες;

Must Read

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr, το τελευταίο κομμάτι της Βόρειας Εύβοιας που έχει διασωθεί, κινδυνεύει να αφανιστεί επειδή τα πυροσβεστικά στην συγκεκριμένη περιοχή, έχουν ξεμείνει από νερό!

Συγκεκριμένα, η περιοχή έχει στερέψει και ο μόνος τρόπος να εφοδιαστούν συμβατικά, είναι να οδηγήσουν μέχρι την Ιστιαία, όπου όμως αυτό είναι αδύνατο διότι στην διαδρομή υπάρχουν ενεργά μέτωπα που αποτρέπουν τέτοιο ενδεχόμενο.

Η αμέσως επόμενη λύση είναι να βρεθεί μία αντλία προκειμένου να τραβήξουν νερό από την θάλασσα, με όποιο ρίσκο υπάρχει για την λειτουργία των μηχανημάτων. Θα μπορούσε όμως να γίνει, και μετά να υπάρξει επισταμένος καθαρισμός στις αντλίες. Φυσικά αυτό προϋποθέτει και την ύπαρξη γεννήτριας, διότι δεν υπάρχει ρεύμα στην περιοχή! Απορούμε πραγματικά πως ο στρατός μπορεί να βρίσκει γεννήτρια σε χρόνο μηδέν για βίλα υπουργού και να αφήνει τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο έλεος του Θεού.

Η τρίτη λύση όμως που φαίνεται και πιο εφικτή, είναι να προσεγγίσουν το λιμάνι στο Ψαροπούλι υδροφόρα πλοία και να ανεφοδιάσουν με γλυκό νερό τα πυροσβεστικά ώστε να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί.

Μάλιστα, το Πολεμικό Ναυτικό διαθέτει τέτοιο πλοίο, αλλά δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση για να χρησιμοποιηθεί, ώστε να δώσει λύση και να σωθεί το μοναδικό μέρος της Βόρειας Εύβοιας που δεν έχει καεί.
Εάν το Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορεί, τότε ας επιστρατευτούν ιδιώτες με υδροφόρα πλοία, που υπάρχουν πάνω από 10 στο Αιγαίο.

Στην τελική, ας υπάρξει τώρα αυτοκινητοπομπή με υδροφόρες από την Χαλκίδα, ως τελευταία εναλλακτική. Όπως ενημερωνόμαστε, υπάρχει οδική πρόσβαση από Χαλκίδα στην τελευταία πράσινη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν προσφέρονται για μικροπολιτική. Δεν μπορεί όμως να μαθαίνουμε για συσκέψεις με συμμετοχή του στρατού και ενεργοποίηση των ενόπλων δυνάμεων στη μάχη κατά της πύρινης λαίλαπας, και να μην έχει τσακιστεί ακόμα το πλοίο να προσεγγίσει το λιμάνι για να δώσει νερό στα πυροσβεστικά.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες. Αλλιώς μετά θα μιλήσουμε για το επιτελικό κράτος, τον αόρατο πρωθυπουργό και τον δόλο της πλήρους καταστροφής της Βόρειας Εύβοιας. Διότι πλέον θα μιλάμε για δόλο και τίποτε άλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This