Πυροσβέστες επιχείρησαν να απεγκλωβίσουν γυναίκα από φλεγόμενο σπίτι στο Ηράκλειο κι εκείνη τους επιτέθηκε (video)

Must Read

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Πυροσβεστικής στο Ηράκλειο, όταν πήγαν να σώσουν μία γυναίκα από την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της και εκείνη τους επιτέθηκε!

Όπως έγινε γνωστό, κάτοικοι της περιοχής είδαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το κτήριο, όπου μένει η γυναίκα και αμέσως ειδοποίησαν της πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και έξι άνδρες. Ακόμη, το σπίτι προσέγγισαν άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία κατάσβεσης της φωτιάς οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως μία γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη μέσα και επιχείρησαν να την βγάλουν με ασφάλεια έξω. Ωστόσο, εκείνη αντέδρασε σθεναρά λέγοντας πως δεν θέλει να βγει κι ας καίγεται το σπίτι.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, οι πυροσβέστες κατάφερα να την πείσουν να βγει από το σπίτι της, αλλά εκείνη άρχισε να τους φωνάζει και να τους επιτίθεται με υβριστικά σχόλια. Εκτιμάται, ότι η γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού δεν θέλησε να εξεταστεί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ούτε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με μαρτυριές των κατοίκων, το συγκεκριμένο σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο κι έχουν βρει εκεί καταφύγιο αρκετοί περιθωριακοί. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This