Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη – Νεκρή γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι της

Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό!

Must Read

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία 77χρονη γυναίκα από την Κρήτη, καθώς έχασε τη ζωή της, έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι της, όταν για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με την σορό της να μεταφέρεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στα Λιβάδια Μυλοποτάμου του Ρεθύμνου όπου διέμενε η 77χρονη, έσπευσε αμέσως η αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση, κάνοντας λόγο πώς πολύ πιθανόν να πρόκειται για τραγικό δυστύχημα.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This