Η ιστορία της μικρής Βαλεντίνας που έβλεπε τον πατέρα της να ορμά στις φλόγες

H συγκλονιστική φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου αλλά και των ξένων δημοσιογραφικών μέσων κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη.

Η μικρή Βαλεντίνα με δάκρυα στα μάτια έχει επιβιβαστεί στο όχημα της οικογένειά της μετά την εντολή εκκένωσης δεκάδων οικισμών στην Εύβοια. Πίσω της ο ουρανός είναι κατακόκκινος και γεμάτος καπνούς από την πύρινη λαίλαπα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της.  Στα μεγάλα εκφραστικά της μάτια αποτυπώνεται η αγωνία και ο τρόμος καθώς περιμένει τον πατέρα της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από τις φλόγες. Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ και προσπάθησε να πάει να βρει τον σύζυγό της όμως όσοι βρίσκονταν δίπλα της, μεταξύ των οποίων και Γιώργος Μουτάφης, την απέτρεψαν.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο η μικρή Βαλεντίνα είναι καλά στην υγεία της και το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπό της. Το σπίτι της σώθηκε και ο πατέρας της επέστρεψε και την πήρε στην αγκαλιά του.

Με μια συγκινητική ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Γιώργος Μουτάφης αναφέρει:

«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει.

H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά.

Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπεί μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε.

Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε απο το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί. Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πως να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This