Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια – Χωρίς νερό λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση (video)

Μάχη με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις - Δεξαμενόπλοιο μεταφέρει νερό στην περιοχή

Must Read

Συνεχίζεται για ένατη μέρα η μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια με τα πύρινα μέτωπα και τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τεθεί ακόμα σε έλεγχο.

Στις φλόγες είναι παραδομένο η παραλιακή ζώνη από την Αγία Άννα μέχρι και το Αγριοβότανο. Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση στο Αγριοβότανο, στα Ελληνικά στον Άγιο Νικόλαο, το Ψαροπούλι και τα Βασιλικά, ενώ μικρότερες αναζωπυρώσεις υπάρχουν στο Ασμήνι, στην Παναγία Ντινιούς, στην Αβγαριά, στους Καματριάδες και στους Γαλατσάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=NlzzwTLZHpg

Οι φλόγες που καίνε τους Καματριάδες σε δύσβατη περιοχή κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των πυροσβεστών οι οποίοι ανησυχούν και προσπαθούν να σταματήσουν τη φωτιά να περάσει στο δάσος Τελέθριο. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε υπάρχει κίνδυνος το πύρινο μέτωπο να φτάσει στην Αιδηψό.

Στο σημείο επιχειρούν πλέον εκτός από τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, εναέρια πυροσβεστικά μέσα αλλά και στρατιώτες. Ωστόσο, τα χωριά από την Αγία Άννα μέχρι το Αγριοβότανο έχουν μείνει χωρίς νερό λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση. Τα πυροσβεστικά έμειναν χωρίς νερό, με αποτέλεσμα ένα δεξαμενόπλοιο να προσπαθεί να τα τροφοδοτήσει τις υδροφόρες από την παραλία Ψαροπούλι.

https://www.youtube.com/watch?v=O-RZnSqpGR0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This