Πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ: «Δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια»

Ο ΕΜΑ ερευνά νέες επιπλοκές των mRNA εμβολίων

Must Read

Tην άποψή του ότι οι μακροχρόνιες επιπλοκές από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν έχουν μελετηθεί επαρκώς μέσα στο χρονικό διάστημα που έλαβαν έκτακτη άδεια, εξέφρασε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Ο κ. Γάκης επικαλείται την ανακοίνωση του ΕΜΑ που δημοσίευσε το Reuters, σύμφωνα με την οποία ερευνώνται τρεις νέες επιπλοκές από τα mRNA και σχολιάζει:

«Νέες επιπλοκές των mRNA εμβολίων διερευνώνται από τον ΕΜΑ

Διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Φαρμακευτική Αρχή η σύνδεση των εμβολίων mRNA (Pfizer και Moderna) με νέες επιπλοκές!

Οι επιπλοκές αυτές είναι: το Πολύμορφο Ερύθημα (Erythema Multiform), δερματολογική νόσος που συνήθως συνδέεται με φάρμακα, ή ιογενείς λοιμώξεις, το Νεφρωσικό Σύνδρομο (Nephrotic Syndrome, νεφρική βλάβη που συνδυάζεται με λευκωματουρία, αυτοάνοσης αιτιολογίας) και η Σπειραματονεφρίτιδα (Glomerulonephritis), επίσης αυτοάνοσης αιτιολογίας. (Σημείωση: Οι δύο τελευταίες επιπλοκές, αναλόγως της βαρύτητος, μπορεί δυνητικά να οδηγήσουν σε χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.)

Επίσης διερευνώνται οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως σε εμβολιασθείσες με εμβόλια αδενοιού-φορέα (Astra Zeneca, Johnson and Johnson)

Καταλαβαίνετε τώρα, πόσο δίκιο έχουν οι ελάχιστοι αντικειμενικοί Ιατροί, όταν λέμε ότι δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια;».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του ο ΕΜΑ τονίζει ότι τα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν από τις παρενέργειες που μπορεί να προκληθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This