Σε «ομηρία» το Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την τεράστια απήχηση των αντικυβερνητικών αναρτήσεών του! (video)

Ενόχλησε «κάποιους» και τον απομονώσανε διαδικτυακά

Must Read

Θύμα λογοκρισίας έπεσε (και) ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τους χειριστές του Instagram να «κλειδώνουν» τον λογαριασμό του, ως… τιμωρία για την έντονη έκφραση του προβληματισμού του για όλο αυτό που «σερβίρεται» αδιάκοπα από την κυβέρνηση, σε ότι αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανθρώπων και το «παιχνίδι» γύρω από την κλιματική αλλαγή.

Πλέον, οι αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν μπορούν ούτε να αναδημοσιευθούν, ούτε να τις «ταγκάρουν» άλλοι χρήστες, καθώς η εντυπωσιακή απήχηση που είχαν οι θέσεις του, με εκατομμύρια αναδημοσιεύσεις, προκάλεσαν, ως φαίνεται, τον έντονο προβληματισμό των αφεντικών του Facebook, όπου και ανήκει το Instagram, γι’ αυτό και αποφάσισαν να την περιορίσουν.

Ως απάντηση στην εκβιαστική κίνηση του Facebook, το οποίο στην Ελλάδα έχει συμβόλαιο με τον ιστότοπο Ellinika Hoaxes, ο Δημήτρης Γιανννακόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση, μέσω της οποίας ζητά «συγγνώμη» για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις του στο Instagram, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αποδέχεται» όλη την κυβερνητική προπαγάνδα για τα εμβόλια και την κλιματική αλλαγή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει (στα αγγλικά) στην ανάρτησή του: «Λυπάμαι για όλες τις αναρτήσεις μου στο Insta… Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν… δεν είναι μέρος του μετανθρωπισμού. Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι 100% βέβαιη πως δεν εξαρτάται από κάποιον άνδρα για οτιδήποτε… να τον χωρίζει αμέσως… Όχι αυτό δεν είναι σχέδιο να αφήσουν τα παιδιά με λιγότερη προσοχή απ’ ότι χρειάζονται από τους γονείς τους, ώστε να είναι πιο ανοιχτά στα παρακάτω και σε άλλα πολλά. Καθένας πρέπει να γίνει μέλος των LBGTQ+, όσο μικρότερος, τόσο το καλύτερο, δεν είναι σχέδιο να κάνεις όλες τις ηλικίες διαθέσιμες στην παιδοφιλία. Ο καθένας πρέπει να εμπιστεύεται τυφλά τις κυβερνήσεις… δεν υπάρχει σχέδιο να τοποθετηθεί μια παγκόσμια κομμουνιστική διακυβέρνηση. Μπορώ να έχω τώρα πίσω τον λογαριασμό μου στο Instagram;», έγραψε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

  • Δείτε την… επική του ανάρτηση:

  • Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε κάποιες από τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This