Τούμπαρε όχημα της πυροσβεστικής στην Επίδαυρο ενώ επέστρεφε από πυρκαγιά!

Must Read

Άγιο είχαν σήμερα το πρωί δύο πυροσβέστες, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη λίγο πριν φθάσουν στην Επίδαυρο.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής επέστρεφαν στην βάση τους μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το πυροσβεστικό  όχημα 2,5 τόνων στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου γυρνούσε από πυρκαγιά στο Οίτυλο Λακωνίας, όπου είχε πάει για την ενίσχυση των εκεί πυροσβεστικών δυνάμεων. Ωστόσο, στην Επίδαυρο, μετά το Λυγουριό προς το Αδάμι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες από την ανατροπή δεν τραυματίστηκαν οι δυο πυροσβέστες που επέβαιναν στο πυροσβεστικό όχημα. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργολίδας, ενώ έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This