Ξαφνικός θάνατος 23χρονου διαιτητή στις Σέρρες

Must Read

Στα 23 του, μόλις, χρόνια έφυγε από τη ζωή ο διαιτητής Ιωάννης Καμπαρντίνας, μετά από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος το χώρο της διαιτησίας.

Θλίψη, εξάλλου, έχει προκαλέσει και στην τοπική κοινωνία των Σερρών η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 23χρονου, ο οποίος καταγόταν από την Θεσσαλονίκη και σπούδαζε στις Σέρρες, ενώ, παράλληλα, ασχολούνταν με τη διαιτησία.

Ο αδικοχαμένος Ιωάννης Καμπαρντίνας

Την εξαιρετικά δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, αναφέροντας σχετικά: «Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, όλοι όσοι βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και συνεργάστηκαν με τον Γιάννη. Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς. Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 17/8 στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This