Στον εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη για την φωτιά στην Καβάλα – Τουλάχιστον 300 στρέμματα έγιναν στάχτη

Must Read

Περίπου 300 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης έγιναν στάχτη από την φωτιά που ξέσπασε, χθες το μεσημέρι, στην τοπική κοινότητα Αντιφιλίππων του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης.

Οι φλόγες τέθηκαν υπό έλεγχο μετά την άμεση κινητοποίηση τόσο των εναέριων όσο και των επίγειων μέσων πυρόσβεσης, λίγο πριν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης, ενώ όλη τη νύχτα στην περιοχή παρέμειναν πυροσβεστικά οχήματα υπό τον φόβο αναζωπυρώσεων.

Στον εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη για την φωτιά

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη και κρατείται από χθες το μεσημέρι με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Ο κτηνοτρόφος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Πυροσβεστική, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αλλά ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δήμαρχος Παγγαίου και οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως είναι η δεύτερη χρονιά που στο ίδιο σημείο ξεσπάει πυρκαγιά χωρίς να έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This