Ενώπιον του ανακριτή Κατερίνης η 75χρονη που έπνιξε με λουρί τσάντας την αδελφή της!

Must Read

Την πόρτα του γραφείου του ανακριτή αναμένεται να περάσει σε λίγη ώρα η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, στο σπίτι όπου διέμεναν, έξω από την Κατερίνη.

Χθες, ο εισαγγελέας της απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ακολούθως την παρέπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Την ίδια στιγμή η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας Πιερίας, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ μετά το άγριο έγκλημα με θύμα μία 73χρονη με νοητική στέρηση, την οποία έπνιξε με λουρί τσάντας η 75χρονη αδελφή της που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι όπου οι δύο ηλικιωμένες έμεναν μαζί. Την άτυχη 73χρονη εντόπισε νεκρή ο ανιψιός τους που μένει σε διπλανό σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης έσπευσαν στο σπίτι και συνέλαβαν την 75χρονη.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές και περίοικους, η 75χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τον τελευταίο καιρό έμοιαζε σαν να βλέπει οράματα. Μερικές φορές μιλούσε στον… αέρα και φαινόταν σαν να έβλεπε ανθρώπους σε έναν χώρο, τη στιγμή που δεν υπήρχε κανείς τριγύρω.

Σύμφωνα με τον ανιψιό που ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα, η 73χρονη που είχε νοητικά προβλήματα ήταν νεκρή και δίπλα της στεκόταν να την κοιτάει η αδελφή της, με ύφος απόκοσμο, σαν να μην έβλεπε αυτό που κοιτούσε. Ίσως, όπως λέει ο ανιψιός, να μην έχει καταλάβει ότι σκότωσε την αδελφή της -την οποία φρόντιζε πολλά χρόνια τώρα- και να νομίζει ότι έβλεπε κάποιον άλλον. Μάλιστα, είχαν σκοπό να την πάνε να την δει ψυχίατρος, αλλά δεν πρόλαβαν.

Γενικά, οι δύο αδελφές ήταν ήσυχες, δεν ενοχλούσαν ποτέ και μην έχοντας αποκτήσει δικές τους οικογένειες, έμεναν μαζί. Τελευταία, όμως, η 75χρονη φαινόταν νευρική, προβληματισμένη, στενοχωρημένη και όπως είχε εκμυστηρευτεί σε γείτονά της, είχε κουραστεί να φροντίζει την αδελφή της και πλέον την βάραινε η όλη κατάσταση. Προφανώς, σε μία κρίση, η 75χρονη άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά της (στην προκειμένη το λουρί μιας τσάντας) και προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην αδελφή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This