Στο πλευρό των πυρόπληκτων τα αδέλφια Αντετοκούνμπο: Δωρίζουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους!

Must Read

Μαθήματα γενναιοδωρίας και αλτρουισμού παραδίδουν για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, καθώς στέκονται στο πλευρό όλων όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο. 

Με ένα story του στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστό πως θα στηρίξουν οικονομικά τους πυρόπληκτους, καθώς αποφάσισαν να διαθέσουν για την ανακούφισή τους το 50% των εσόδων από το e-ehop που διατηρούν, το antetokounbros.shop.

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα» ανέφερε η «αφίσα» που ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το ίδιο story έκαναν στους δικούς τους λογαριασμός και οι Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μέσω της πρωτοβουλίας GiANT Heart, ο πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών προσέφερε δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας για να μείνουν πυρόπληκτοι, ενώ στις 3 Αυγούστου ακύρωσε τη μεγάλη γιορτή στη γειτονιά του, τα Σεπόλια, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This