Περίεργη εξέλιξη στην υπόθεση της δεκάχρονης Μαρκέλλας: Η Εισαγγελέας δεν βλέπει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που περιγράφονται στην εισαγγελική πρόταση για παραπομπή της δράστιδας σε δίκη

Must Read

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 10χρονη Μαρκέλλα στα χέρια της 33χρονης κατηγορούμενης, περιγράφει στην πρόταση της η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Κάψου η οποία ζητά την παραπομπή της δράστιδας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα κακουργήματα της αρπαγής ανηλίκου νεότερου των δεκατεσσάρων ετών με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παθόντα, ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση, της έκθεσης, της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της ανάμειξης ναρκωτικών σε ποτό προορισμένο να εισαχθεί στον ανθρώπινο οργανισμό με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτο πρόσωπο.

Στην εισαγγελική πρόταση περιγράφονται με λεπτομέρεια το τι συνέβη στις 11 Ιουνίου 2020, όταν η 33χρονη πήγε έξω από το σχολείο της Μαρκέλλας και με πρόσχημα ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε πάθει κάτι, τη μετέφερε με ταξί στο σπίτι της στην Καλαμαριά, όπου της έδωσε τρία χάπια Xanax μέσα σε χυμό φρούτων και τη βίασε.

Διαβάστε πως περιγράφει η Εισαγγελέας Μ. Κάψου τον εφιάλτη που έζησε η 10χρονη κατά τη διήμερη απαγωγή της:

“Έκαμψε την αντίσταση της ανήλικης χορηγώντας σε αυτήν ναρκωτική ουσία μέσα στον χυμό φρούτων που της έδωσε, στη συνέχεια αφαίρεσε τα ενδύματά της και
αφού την τοποθέτησε μέσα στην μπανιέρα, την έλουσε αγγίζοντας συνέχεια
τα γεννητικά της όργανα. Στην συνέχεια, αφού την έβγαλε από την μπανιέρα,
και ενώ η ανήλικη συνέχιζε να είναι υπό την επήρεια της ναρκωτικής ουσίας,
άρχισε να τρίβει με λάδι τα γεννητικά όργανά της, και στην συνέχεια άρχισε να
αγγίζει με τα χείλη της το αιδοίο αυτής, ενώ εισήγαγε και τα δάχτυλά της στο
αιδοίο της, προκειμένου να ικανοποιήσει την γενετήσια επιθυμία της”.

Και συνέχισε την ικανοποίηση των αρρωστημένων της ορέξεων στο κορμάκι του ανήμπορου να αντιδράσει κοριτσιού:

“Άρχισε να θωπεύει τα γεννητικά της όργανα και στην συνέχεια τοποθέτησε τα δάχτυλά της εντός του αιδοίου της και την εξανάγκασε να θωπεύσει τα δικά της γεννητικά όργανα και στήθος”.

Στην ίδια εισαγγελική πρόταση ζητείται η παράταση της προφυλάκισης της κατηγορούμενης στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, για ακόμα έξι μήνες, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2021.

Επίσης, προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη και φίλος της για τα αδικήματα της συνέργειας στην πράξη της αρπαγής ανηλίκου νεότερου των δεκατεσσάρων ετών, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες και της συνέργειας στην έκθεση, καθώς είχε πάει στο σπίτι όπου είχε απαχθεί η 10χρονη, αλλά δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Πάντως, η εισαγγελέας ζητά να μην γίνει κατηγορία σε βάρος της 33χρονης για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου, καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This